Over mij

Draagvoortwee-Tula-draagsysteem

Kim van Essen – Boeree | gecertificeerd draagconsulente

Mijn naam is Kim van Essen-Boeree en sinds januari 2014 ben ik de trotse mama van Viggo. Tijdens de eerste maanden na Viggo’s geboorte ben ik al snel in aanraking gekomen met babydragen en kwam ik erachter dat er veel verschillende manieren zijn om je kleintje bij je te dragen. Het “draagvirus” was begonnen.

En dan te bedenken dat ik tijdens mijn zwangerschap een draagdoek mocht lenen van een vriendin en dit voorstel meteen heb verworpen. “Dat gedoe met zo’n lange lap stof is toch niets voor mij” dacht ik toen nog.

Gelukkig weet ik nu beter en deel ik mijn kennis en ervaring graag met iedereen die het wil horen. Tijdens een draagconsult leg ik stap voor stap uit welke systemen er zijn en hoe ze werken. Onder het kopje “Draagconsult” lees je er alles over.

Opleiding en ontwikkeling

logo instituut voor hechtingIn oktober 2014 heb ik bij het Instituut voor Hechting de cursus “Draagconsulent 1” gevolgd.

 

 

logo instituut voor hechtingIn april 2016 heb ik de Knoopwijze Zwangere buiken gevolgd via het Instituut voor Hechting. Wil je meer weten over het dragen en knopen tijdens en na de zwangerschap dan kan ik je helpen.

 

 

logo-vereniging-draagdoekconsulentenIn het kader van bijscholing ben ik tussen 2015 en 2017 lid geweest van de Vereniging van Draagdoekconsulenten (VDC). Hier heb ik diverse scholingsdagen en knoopintervisies met andere draagconsulenten gevolgd.

 

Werkgebied | afspraken aan huis

Voor mijn consulten kom ik bij je thuis als je woont in de omgeving van Apeldoorn of Deventer.  Afspraak maken, of meer weten? Neem contact met mij op.